Роль міжнародної організації з безпеки та співробітництва в Європі у врегулюванні конфлікту на сході України - Грищенко, Карина Ігорівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У роботі досліджено присутність та роль міжнародних організацій у зоні конфлікту на сході України. Показано особливості та складну природу даного конфлікту. Зробленопорівняльний аналіз ролі міжнародних організацій у конфліктному врегулюванні.
Грищенко К. І. Роль міжнародної організації з безпеки та співробітництва в Європі у врегулюванні конфлікту на сході України / К.І. Грищенко // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 249-252.
Keywords: міжнародні організації; конфлікт; міжнародні конфлікти; допомога; врегулювання; ОБСЄ