Процес глобалізації і проблеми запобігання злочинності - Голіна, В. В; Шрамко, С.С. (Одеса, 2018)
У статті розглядаються питання глобалізації і проблемам запобігання злочинності, зазначається, що на сучасному етапі запобігання і протидії злочинності у будь-якій формі її прояву доступним та максимальним є контрольоване обмеження (мінімізація) дій криміногенних чинників, а також посилення запобіжного потенціалу антикриміногенних чинників.
Голіна В. В., Шрамко С. С. Процес глобалізації і проблеми запобігання злочинності / В. В. Голіна., С. С. Шрамко // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 14-16.
Keywords: глобалізація; злочинність; кримінальне право; ООН; кримінологічні дослідження