Дисертація на спеціальну тему - Бойко-Джумеля, Вікторія Ігорівна (Одеса, 2023)
Склад разової ради:

Голова ради – Торбас Олександр, доктор юридичних наук, доцент, в.о. завідувача кафедри кримінального процесу Національного університету «Одеська юридична академія».

Рецензенти: Самойленко Олена, доктор юридичних наук, професор, професор кафедри криміналістики, детективної та оперативно-розшукової діяльності Національного університету «Одеська юридична академія»; Тіщенко Валерій, доктор юридичних наук, професор, професор кафедри криміналістики, детективної та оперативно-розшукової діяльності Національного університету «Одеська юридична академія».

Офіційні опоненти: Дараган Валерій, доктор юридичних наук, професор, завідувач кафедри оперативно-розшукової діяльності Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ; Албул Сергій, кандидат юридичних наук, професор, професор кафедри оперативно-розшукової діяльності Одеського державного університету внутрішніх справ..