Зарубіжний досвід організації та діяльності адвокатури - Котелевська, В. Р. (Одеса: Фенікс, 2022)
Статтю присвячено визначенню загальних засад організації та функціонування адвокатури в зарубіжних країнах. Окрему увагу приділено становленню інституту адвокатури в сучасних розвинутих державах. Досліджено особливості здійснення адвокатської незалежної професійної діяльності задля захисту, представництва і здійснення юридичної допомоги клієнтам у зарубіжних країнах.
Котелевська В. Р. Зарубіжний досвід організації та діяльності адвокатури / В. Р. Котелевська // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 466-468.
Keywords: адвокат; адвокатура зарубіжних країн; адвокатська діяльність; адвокатура; система адвокатури; юридична допомога