Узуальні й оказіональні трансформації семантики фразеологізмів англійської мови в художньому тексті доби постмодерну - Матвієнків, О. С.; Матвієнків, Ольга Степанівна; Matviienkiv, O. S.; Matviienkiv, Olha (Одеса, 2017)
Стаття присвячена дослідженню узуальних і оказіональних трансформацій семантики фразеологізмів англійської мови в художньому тексті доби постмодерну. У роботі аналізується фразеологічне значення, яке реалізується в межах певних структурних типів фразеологічних одиниць.

The article investigates general and occasional transformations of semantics of phraseological units of English in the fictional work of postmodern era. The paper examines phraseological meaning which is realized within certain structural types of phraseological units.
Матвієнків О. С. Узуальні й оказіональні трансформації семантики фразеологізмів англійської мови в художньому тексті доби постмодерну / О. С. Матвієнків // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 9. – Т.1. – С. 144-146.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; фразеологічна одиниця; фразеологічне значення; лексичне значення; художній текст; phraseological unit; phraseological meaning; lexical meaning; fictional work