Система психологічного забезпечення поліцейських в Україні - Ташматов, В. А. (Одеса, 2022)
Стаття присвячена розгляду питань вдосконалення професійної психологічної підготовки поліцейських Національної поліції України. Аналізується вітчизняний досвід організації і проведення психологічної підготовки поліцейських, результатом якої має бути високий рівень мотивації професійної діяльності поліцейських, формування здатності успішно протидіяти стресовим чинникам, конфліктам та іншим фактам ризику, розвиток професійно важливих індивідуально-психологічних якостей.
Ташматов В.А. Система психологічного забезпечення поліцейських в Україні / В. А. Ташматов // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.242-245. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: Національна поліція України; психологічна готовність; мотивація; стрес; професійна психологічна підготовка