Теорія доказів у кримінальному провадженні : Навчально-методичний посібник. Для підготовки здобувачів вищої освіти ступен я «бакалавр» у галузі знань 08 «Право» за спеціальністю 081 «Право» - Гуртієва, Людмила Миколаївна; Лукашкіна, Тетяна Василівна (Одеса : Фенікс, 2024)
Навчально-методичний посібник містить: вступ; програму навчальної дисципліни з матеріалами для вивчення; рекомендації для підготовки до практичних занять та самостійної роботи; плани практичних занять (питання, завдання та кейси); завдання для самостійної роботи; питання для підсумкового контролю знань і вмінь здобувачів вищої освіти; рекомендовані джерела. Призначений для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» у галузі знань 08 «Право» за спеціальністю 081 «Право» з метою закріплення лекційного матеріалу і підготовки до практичних занять з дисципліни «Теорія доказів у кримінальному провадженні».
Гуртієва Л. М., Лукашкіна Т. В. Теорія доказів у кримінальному провадженні : навч.-метод. посібник. Вид. 2-ге, доп. [Електронне видання] / Л. М. Гуртієва, Т. В. Лукашкіна ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 192 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27369
Keywords: види доказування у кримінальному провадженні; кримінальне провадження; процесуальні джерела доказів; суб’єкти процесу доказування; Верховний Суд України