Проблемні питання виплати страхового відшкодування при страхуванні цивільно-правової відповідальності автомобілістів - Гареєв, Є. Ш.; Гареев, Е. Ш.; Gareev, E. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті розглядаються проблеми, які можуть виникнути при здійсненні страхової виплати при страхуванні цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів. Зокрема, автор звертає увагу на невизначеність законодавства щодо підстав страхової виплати, а також аналізує норми законодавства, які регулюють обсяги страхових виплат.
Гареєв Є. Ш. Проблемні питання виплати страхового відшкодування при страхуванні цивільно-правової відповідальності автомобілістів / Є. Ш. Гареєв // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 78-86.
Keywords: страховик; потерпілий; страхова виплата; поліс; матеріальна шкода; страховщик; потерпевший; страховая выплата; полис; материальный ущерб; the insurer; the victim; insurance payment; policy; material damage