Криміналістичне забезпечення діяльності захисника у кримінальному провадженні - Шаповал, О. В. (Одеса: Юридична література, 2015)
Стаття присвячена розгляду питань, які стосуються криміналістичного забезпечення діяльності адвоката-захисника у кримінальному провадженні. Застосування не лише правоохоронними, а й правозахисними та судовими органами під час здійснення ними своїх професійних обов'язків відповідних сучасних досягнень науки й техніки є запорукою успішного вирішення завдань кримінального провадження.
Шаповал О. В. Криміналістичне забезпечення діяльності захисника у кримінальному провадженні / О. В. Шаповал // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 233-235.
Keywords: кримінальне провадження; криміналістичне забезпечення; адвокат-захисник; збирання доказів; слідча ситуація; криміналістика