Хімічна кастрація як засіб протидії статевим злочинам - Горбачова, І. М. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена висвітленню однією з актуальних етико-правових проблем: примусовій кастрації, як методу впливу на осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності дітей.
Горбачова І. М. Хімічна кастрація як засіб протидії статевим злочинам / І. М. Горбачова // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.281-283.
Keywords: хімічна кастрація; примусова хімічна кастрація; прикладні проблеми етики; покарання; державний примус; насилля; свобода вибору