Розділ 8. Права інтелектуальної власності в умовах гібридної війни - Харитонова Олена; Харитонова О. І.; Харитонова Олена Іванівна; Kharytonova Olena I.; Мартинюк Іван; Мартинюк Іван Вікторович; Мартинюк І. В.; Martyniuk Ivan V. (Одеса : Фенікс ; Національний університет "Одеська юридична академія", 2025)
Проаналізовано перебіг строків, пов'язаних із охороною прав інтелектуальної власності, під час дії воєнного стану, а також обмеження авторських прав, що запроваджується у цей період. Приділено увагу реформуванню системи державного управління у сфері інтелектуальної власності в Україні. Розкрито такі аспекти прав інтелектуальної власності, пов'язані з війною, як доволі масовий «ребрендинг», а також репутаційні втрати.
Харитонова О., Мартинюк І. Розділ 8. Права інтелектуальної власності в умовах гібридної війни / Олена Харитонова, Іван Мартинюк // Актуальні проблеми регулювання майнових і немайнових відносин в умовах гібридної війни через призму людиноцентричної цивілістики : колективна монографія / за заг. ред. професорів: Є. Харитонова, О. Харитонової, І. Давидової, О. Сафончик. - Одеса : Фенікс ; Національний університет "Одеська юридична академія", 2025. - C. 283-310. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29651
Keywords: інтелектуальна власність; авторські права; війна; інформація; управління; обмеження авторських прав; ребрендинг; паралельний імпорт; санкції; copyright; intellectual property; war; information; management; copyright restrictions; rebranding; parallel import; sanctions