Проблеми та перспективи запровадження національної політики розвитку інформаційного суспільства - Комісаров, О. Г.; Комиссаров, А. Г.; Komisarov, A. G. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
Запропоновано алгоритм визначення сутності та змісту національної політики розвитку інформаційного суспільства. Розглянуто її призначення. Визначено сучасні проблеми та перспективи її запровадження з огляду на стратегічні рішення держави в інформаційній сфері.
Комісаров О. Г. Проблеми та перспективи запровадження національної політики розвитку інформаційного суспільства / О. Г. Комісаров // Наукові праці Національного університету "Одеська юридична академія" : зб. наук. праць / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред), Ю. П. Аленін [та ін] ; відп. за вип. В. М. Дрьомін ; МОН України, НУ "ОЮА". - Одеса : Юрид. л-ра, 2014. - Т. 14. - С. 154-163.
Keywords: інформація; інформаційне суспільство; національна політика; информация; информационное общество; национальная политика; information; informative society; national policy