Стажування майбутніх адвокатів: проблеми та шляхи їх подолання - Сіреченко, В. Л. (Одеса: Юридична література, 2015)
Стаття присвячена стажуванню майбутніх кандидатів в адвокати України. Аналізується процедура та порядок набуття статусу стажиста адвоката. Окреслюються деякі проблеми, які виникають під час допуску та проходження стажування, та пропонуються шляхи їх подолання.
Сіреченко В. Л. Стажування майбутніх адвокатів: проблеми та шляхи їх подолання / В. Л. Сіреченко // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 102-104.
Keywords: адвокат; статус адвоката; стажист; стажування; Рада адвокатів; правова допомога; чинне законодавство