Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю» Русу Олександр Петрович. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю» Русу Олександр Петрович. 3. Конспект лекцій з дисципліни «Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю» 2025.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32530