Поняття та значення принципів цивільного права - Басай, О. В.; Basay, O. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Статтю присвячено дослідженню принципів цивільного права. Наведено підходи до визначення поняття принципів права та запропоновано авторське визначення принципів цивільного права. Визначено основні функції принципів цивільного права.
Басай О. В. Поняття та значення принципів цивільного права / О. В. Басай // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 16-23.
Keywords: принципи; засади; цивільне право; значення; функції; принципы; основы; гражданское право; значение; функции; principles; bases; civil law; value; functions