Диференціальна психологія : навчально-методичний посібник - Крюкова, Марина Анатоліївна; Крюкова, М. А.; Крюкова, Марина Анатольевна; Kriukova, Maryna A. (Одеса : Фенікс, 2019)
Навчально-методичний посібник з курсу «Диференціальна психологія» розроблено відповідно до навчального плану і складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних занять, підготовки до іспиту, завдань для самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Дисципліна «Диференціальна психологія» ознайомить студентів з основними підходами та теоретичними концепціями щодо походження індивідуальних відмінностей, допоможе отримати практичні уміння з метою ефективного їх застосування в практичній діяльності, що сприяє формуванню професійної компетентності щодо використання психологічних знань у майбутній професії. Матеріали призначені для студентів факультету психології, політології та соціології Національного університету «Одеська юридична академія», які навчаються за спеціальностями «соціологія», «психологія» та «політологія».

Учебно-методическое пособие по курсу «Дифференциальная психология» разработано в соответствии с учебным планом и состоит из учебной программы курса, методических рекомендаций по проведению практических занятий, подготовки к экзамену, заданий для самостоятельной работы, списка рекомендуемой литературы. Дисциплина «Дифференциальная психология» ознакомит студентов с основными подходами и теоретическими концепциями о происхождении индивидуальных различий, поможет получить практические умения с целью эффективного их применения в практической деятельности, что способствует формированию профессиональной компетентности по использованию психологических знаний в будущей профессии. Материалы предназначены для студентов факультета психологии, политологии и социологии Национального университета «Одесская юридическая академия», обучающихся по специальностям «социология», «психология» и «политология».

The educational and methodological manual for the course "Differential Psychology" is developed in accordance with the curriculum and consists of the curriculum of the course, guidelines for practical training and preparation for the exam, assignments for independent work, a list of recommended literature. The discipline "Differential Psychology" will acquaint students with the basic approaches and theoretical concepts about the origin of individual differences, will help to acquire practical skills in order to effectively apply them in practice, which contributes to the formation of professional competence in the use of psychological knowledge in the future profession. The materials are intended for students of the Faculty of Psychology, Political Science and Sociology of the National University "Odessa Law Academy", studying in the specialties "Sociology", "Psychology" and "Political Science".
Крюкова М. А. Диференціальна психологія : навчально-методичний посібник (для студентів факультету психології, політології та соціології НУ «ОЮА») / М. А. Крюкова. – Одеса : Фенікс, 2019. – 38 с.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Psychology