ООН як організація кооперації - Колеснік, Михайло Сергійович (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті розглянуто сучасну структуру, форми і методи діяльності Міжнародного кооперативного альянсу. Зазначено, Що Міжнародний кооперативний альянс захищає цінності та принципи кооперації. піклується про розвиток людства, економічний і соціальний прогрес.
Колеснік М. С. ООН як організація кооперації / М. С. Колеснік // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 62-65.
Keywords: ООН; міжнародне право; мсіжнародний захист прав людини; міжнародний кооперативний альянс; кооперативний рух; статут; кооператив