Функції такої ознаки об'єктивної сторони злочину, як місце його вчинення - Мороз, В. Г. (Одеса, 2018)
В статті з'ясовано функції місця вчинення злочину в узагальненому вигляді і в подальшому встановлено його значення для кримінальної відповідальності.
Мороз В. Г. Функції такої ознаки об'єктивної сторони злочину, як місце його вчинення / В. Г. Мороз // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018. – С. 241-243.
Keywords: місце вчинення злочину; кримінально-правова оцінка вчиненого діяння; об'єктивна сторона злочину; ознаки; функція