Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Алгоритмізація та програмування» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Алгоритмізація та програмування» Русу Олександр Петрович. 2. Русу О.П. Алгоритмізація та програмування: конспект лекцій для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями галузі «Інформаційні технології» [Електронне видання] ; Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 43 с. 3. Русу О.П. Алгоритмізація та програмування : методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями галузі «Інформаційні технології» [Електронне видання]. ; Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 23 с. 4. Русу О.П. Алгоритмізація та програмування : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» [Електронне видання]. Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 14 с. 5. Робоча програма Русу О.П. Алгоритмізація та програмування.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Алгоритмізація та програмування» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32449