Кримінально-правова політика та реаліазція її профілактичного завдання - Стрельцов, Євген Львович; Стрельцов, Є. Л.; Streltsov, Yevhen L. (Миколаїв : МІП НУ "ОЮА", 2021)
Розглядаються проблеми визначення та реалізації профілактичної функції у кримінально-правовій політиці та кримінальному законодавстві. Звертається увага на окремі важливі положення, які потребують свого врахування.

The problems of definition and implementation of the preventive function in criminal law policy and criminal legislation are considered. Attention is drawn to some important provisions that require consideration.
Стрельцов Є. Л. Кримінально-правова політика та реаліазція її профілактичного завдання / Є. Л. Стрельцов // Новітні кримінально-правові дослідження – 2021 : Альманах наукових праць / за ред. проф. Є. Л. Стрельцова, проф. О. В. Козаченка, PhD О. М. Мусиченко. – Миколаїв : МІП НУ "ОЮА", 2021. – C. 13-20.
Keywords: кримінально-правова політика; кримінальне законодавство; Кримінальний кодекс; профілактична функція; диспозиція; санкція; criminal law policy; criminal legislation; Criminal Code; preventive function; disposition; sanction; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE