Міжнародно-правовий захист прав адвокатів - Іванцова, А. В. (Одеса:Фелікс, 2013)
У статті розглядаються проблемні питання міжнародно-правового захисту прав адвокатів. Розкривається співвідношення норм національного законодавства з міжнародним. Зазначаються гарантії професійної діяльності адвокатів, які містяться в міжнародно-правових актах.
Іванцова А. В. Міжнародно-правовий захист прав адвокатів / А. В. Іванцова // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.419-421.
Keywords: міжнародно-правовий захист прав адвокатів; гарантії професійної діяльності адвокатів; практика Європейського суду з прав людини; норми міжнародного права