Роль адвокатури у сучасному суспільному житті - Алексейчук, К. А. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті проаналізовано роль інституту української адвокатури у механізмі захисту прав і свобод людини та громадянина. Аналіз функціонування інституту адвокатури у правозахисному механізмі сучасної України підтверджує його значну роль у формуванні та функціонуванні громадянського суспільства.
Алексейчук К. А. Роль адвокатури у сучасному суспільному житті / К. А. Алексейчук // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 73-74.
Keywords: адвокат; людина; правова держава; права і свободи людини та громадянина; інститут адвокатури; механізм захисту прав і свобод людини та громадянина; громадянське суспільство; правозахисний механізм