Роль ОБСЄ у врегулюванні конфлікту Нагірного Карабаху - Димов, Кирило Борисович (Одеса : Гельветика, 2020)
Стаття присвячена аналізу кейсу конфлікту в Нагірному Карабаху і досліджує місце політики ідентичності в процесах його конфліктного менеджменту. Зазначається, що саме злагоджені дії представників Мінської групи ОБСЄ повинні виступати у якості рушійного механізму цих змін.
Димов К. Б. Роль ОБСЄ у врегулюванні конфлікту Нагірного Карабаху / К.Б. Димов // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 252-255.
Keywords: ОБСЄ; конфлікт в Нагірному Карабасі; Російська Федерація та Туреччина; етнополітичний конфлікт; посередництво; регіональна безпека