Порівняння та аналіз порядку притягнення до дисциплінарної відповідальності адвокатів та прокурорів - Костюк, Д. С. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті досліджено основні підходи до визначення поняття дисциплінарної відповідальності адвокатів та прокурорів. Проведено порівняльний аналіз порядку притягнення до дисциплінарної відповідальності адвокатів та прокурорів. Окреслено проблемні моменти під час здійснення дисциплінарного провадження щодо адвокатів та прокурорів.
Костюк Д. С. Порівняння та аналіз порядку притягнення до дисциплінарної відповідальності адвокатів та прокурорів / Д. С. Костюк // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 360-363.
Keywords: юридична відповідальність; дисциплінарна відповідальність; прокурор; адвокат; притягнення до дисциплінарної відповідальності адвокатів та прокурорів