Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Вступ до фаху» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Вступ до фаху» Русу Олександр Петрович. 2. Вступ до фаху : конспект лекцій. 3. Вступ до фаху : методичні рекомендації. 4. Робоча програма навчальної дисципліни «Вступ до фаху» Русу Олександр Петрович.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Вступ до фаху» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32547