Інтеракція держави та громадянського суспільства : навч.-метод. посіб. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти - Краснопольська, Тетяна Миколаївна (Одеса : Фенікс, 2023)
У навчально-методичному посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій і практичних занять, практичні завдання з курсу, перелік тем для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, перелік тем доповідей і презентацій, а також список рекомендованої літератури. Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до освітньої програми вищої освіти за спеціальністю 052 «Політологія» і рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.
Краснопольська Т. Інтеракція держави та громадянського суспільства : навч.-метод. посіб. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / Т. Краснопольська ; Нац. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2023. – 106 с. – Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.24066
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; громадянське суспільство; Інтеракція держави; політологічни дослідження; державни органи; громадськи об’єднання; Політичний контроль; громадський контроль; Інституціоналізація громадянського суспільства; Електронні форми впливу громадянського суспільства на державу