Физическая культура и спорт в потребностях студенческой молодежи - Улановский, А. Н.; Гоголева, Е. Н. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті розглянуто питання про особливості розуміння студентами поняття здорового образа життя, ставлення до фізичної культури й спорту під час навчання в університеті та їхніх життєвих пріоритетів.
Улановский А. Н., Гоголева Е. Н. Физическая культура и спорт в потребностях студенческой молодежи / А. Н. Улановский, Е. Н. Гоголева // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.472-474.
Keywords: здоров'я; здоровий спосіб життя; фізична культура; студенти