Номінативний аспект позначення одягу в англомовному художньому дискурсі - Філатова, О. О.; Filatova О. О. (Одеса, 2017)
Стаття присвячена розгляду різних типів номінацій, які використовуються для позначення того чи іншого елемента одягу в англомовному дискурсі. У роботі аналізуються як прості, так і деривативні номінації, досліджуються можливі класифікації номінативних одиниць.

The article deals with the investigation of different nominating types for different elements of clothes in the English discourse. The article investigates simple as well as derivative nominations, possible classifications of nominative units.
Філатова, О. О. Номінативний аспект позначення одягу в англомовному художньому дискурсі / О. О. Філатова // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 10. – Т.1. – С. 117-120.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; номінація; невербальна комунікація; оцінка; nomination; non-verbal communication; evaluation