Нові умови реалізації конституційного права на свободу об'єднання за законом "Про громадські об'єднання" - Батан, Ю. Д. (Одеса:Фелікс, 2013)
В статті розглянуто стан практичної реалізації
Батан Ю. Д. Нові умови реалізації конституційного права на свободу об'єднання за законом "Про громадські об'єднання" / Ю. Д. Батан // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.214-217.
Keywords: громадські організації; громадянське суспільство; Конституція України; Закон України "Про громадські об'єднання" 2013 року; нормативно-правове регулювання