Потерпілий у злочинах проти громадської безпеки, предметом яких є зброя, бойові припаси, вибухові речовини та вибухові пристрої - Голубош, В. В. (Одеса, 2018)
Статтю присвячено дослідженню потерпілого від злочинів проти громадської безпеки та його місця в системі складу злочинів. Надано авторську дефініцію поняття "потерпілий у злочинах проти громадської безпеки".
Голубош В. В. Потерпілий у злочинах проти громадської безпеки, предметом яких є зброя, бойові припаси, вибухові речовини та вибухові пристрої / В. В. Голубош // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 216-219.
Keywords: громадська безпека; об'єкт злочину; потерпілий; фізична особа; юридична особа; соціальне утворення; суспільство