Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Основи цифрової криміналістики» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний університет, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Основи цифрової криміналістики» Ісмайлов Карен Юрійович . 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Основи цифрової криміналістики» Ісмайлов Карен Юрійович. 3. Підручник Основи кримінального аналізу 2019.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Основи цифрової криміналістики». Одеса, 2026