Порівняльно-правова характеристика чинності закону про кримінальну відповідальність щодо злочинів, вчинених на території України з аналогічним законодавством деяких зарубіжних держав - Ковальова, Т. І. (Одеса, 2018)
У статті проводиться порівняльно-правова характеристика чинності закону про кримінальну відповідальність щодо злочинів, вчинених на території України з аналогічним законодавством деяких зарубіжних держав.
Ковальова Т. І. Порівняльно-правова характеристика чинності закону про кримінальну відповідальність щодо злочинів, вчинених на території України з аналогічним законодавством деяких зарубіжних держав / Т. І. Ковальова // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 108-110.
Keywords: кримінальна відповідальність; злочини; злочини, вчинені на територї України; військові злочини; територія України; кримінальне формування; зарубіжні держави