Історія виникнення організацій з управління майновими правами авторів - Кривенко, Максим Олегович; Кривенко, Максим Олегович; Kryvenko, Maksym O. (My University, 2014)
Стаття присвячена розгляду історії виникнення організацій колективного управління майновими правами авторів музичних творів.

В статье рассматривается история возникновения организаций коллективного управления имущественными правами авторов музыкальных произведений.

The article considers the history of the organizations for the collective management of property rights of authors.
Кривенко М. О. Історія виникнення організацій з управління майновими правами авторів / М. О. Кривенко // Часопис цивілістики. – 2014. – Вип. 17. – С. 209-213.
Keywords: інтелектуальна власність; організації колективного управління майновими правами; авторське право; Товариство літературних авторів; Закону України «Про авторське право і суміжні права»; интеллектуальная собственность; организации коллективного управления имущественными правами; авторское право; Общество литературных авторов; Закон Украины «Об авторском праве и смежных правах»; intellectual property; organization of collective management of property rights; copyright; Society of literary authors; Law of Ukraine "On Copyright and Related Rights"