Критерії ефективності здорового способу життя - Воробйова, О. М.; Vorobyova, O. M.; Суліма, І. Л.; Сулима, И. Л.; Sulima, I. L.; Бурцева, О. В.; Burceva, O. V. (Одеса : Фенікс, 2014)
Автор статті вважає, що формування здорового способу життя студентів буде здійснено більш успішно, якщо зміст дисципліни «Фізичне виховання» буде доповнений розділом, який стосується проблеми формування здорового способу життя.
Воробйова О. М., Суліма І. Л., Бурцева О. В. Критерії ефективності здорового способу життя / О. М. Воробйова, І. Л. Суліма, О. В. Бурцева // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 634-636.
Keywords: здоровий спосіб життя; здоровий способ життя студентів; здоровый способ жизни; здоровый способ жизни студента; healthy way of life; healthy way of life student