Спосіб доведення до самогубства як елемент об'єктивної сторони злочину, передбаченого ст. 120 КК України - Гусак, О. А. (Одеса: Фенікс, 2012)
Статтю присвячено комплексному дослідженню кримінально-правових характеристик складу злочину, передбаченого статтею 120 КК України. Вивчаються окремі проблемні аспекти правового регулювання доведення до самогубства або замаху на нього. На основі проведеного аналізу запропоновані висновки щодо розуміння понять "доведення до самогубства", "схиляння до самогубства" та інші дії, що сприяють вчиненню самогубства.
Гусак О. А. Спосіб доведення до самогубства як елемент об'єктивної сторони злочину, передбаченого ст. 120 КК України / О. А. Гусак // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.288-290.
Keywords: злочин; доведення до самогубства; кримінально-правова характеристика; кваліфікуючі ознаки; кримінальна відповідальність