Проблема визначення підстав кримінальної відповідальності та її значення в адвокатській діяльності - Каніщева, В. Ю. (Одеса:Фелікс, 2013)
У статті досліджено підходи до розуміння сутності кримінальної відповідальності та її значення в адвокатській діяльності. Автором зроблено висновок, що для того, щоб правильно визначити ту чи іншу підставу кримінальної відповідальності, необхідно об'єктивно розглядати ситуацію, в якій опинилася особа, і розуміти важливість її значення, адже саме від цього залежить її майбутня доля.
Каніщева В. Ю. Проблема визначення підстав кримінальної відповідальності та її значення в адвокатській діяльності / В. Ю. Каніщева // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.300-302.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; кримінальна відповідальність; юридична відповідальність; захист; нормативно-правові акти