Проблеми питання щодо юрисдикції міжнародного суду ООН - Решинська, Катерина Миколаївна (Одеса : Гельветика, 2020)
В статті розглядаються питання, що стосуються юрисдикції міжнародного суду ООН. Автор вказує і наголошує на тому, що проблема юрисдикції судових установ міжнародного рівня у спорах, що стосуються тлумачення та реалізації Конвеції, не має єдиного алгоритму вирішення і відповідь на питання про юрисдикцію буде щоразу іншою залежно від сторін спору.
Решинська К. М. Проблеми питання щодо юрисдикції міжнародного суду ООН / К. М. Решинська // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 62-65.
Keywords: Міжнародний Суд ООН; міжнародне право; обов'язкова юрисдикція; ООН; міжнародні договори