Угоди про арбітраж та арбітражні застереження у морському приватному праві - Пашковська, Л. І. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті розглядається питання угоди про арбітраж та арбітражні застереження у морському приватному праві. Акцентується увага на важливості прийняття угод про арбітраж та арбітражні застереження у морському приватному праві.
Пашковська Л. І. Угоди про арбітраж та арбітражні застереження у морському приватному праві / Л. І. Пашковська // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.117-119.
Keywords: арбітраж; арбітражні застереження; морське приватне право; нормативно-правова база; види арбітражних застережень