Заборона участі дітей у збройних конфліктах: міжнародно-правова аксіома - Грушко, Мальвіна Валеріївна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті розглядаються проблеми захисту дітей від насильства під час воєнних дій і збройних конфліктів. Аналізуються основні напрями вдосконалення захисту дітей від насильства під час воєнних дій і збройних конфліктів.
Грушко М. В. Заборона участі дітей у збройних конфліктах: міжнародно-правова аксіома / М. В. Грушко // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 166-171.
Keywords: ООН; права дитини; збройні конфлікти; вербування дітей; участь у воєнних діях; жорстоке поводження з дітьми