Міжнародне приватне право : навчально-методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня; галузь знань - 08 «Право», спеціальність - 081 «Право» - Волощук, Оксана Троянівна; Волощук, О. Т. (Чернівці, 2024)
Навчально-методичні рекомендації містять програму навчальної дисципліни «Міжнародне приватне право»; теми і плани лекційних занять; методичні рекомендації по вивченню та викладанню даної дисципліни – теми і плани семінарських занять; варіанти завдань для самостійного вивчення курсу; а також перелік рекомендованої літератури. Матеріал систематизований таким чином, щоб забезпечити засвоєння курсу, який викладається в юридичних вищих навчальних закладах. Для студентів юридичних вузів, викладачів, аспірантів.
Волощук О. Т. Міжнародне приватне право : навч.-метод. реком. для здобув. вищої освіти першог (бакалавр.) рівня; галузь знань - 08 «Право», спец. - 081 «Право» / Укл.: Волощук О. Т. - Чернівці, 2024. - 60 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29421
Keywords: джерела міжнародного приватного права; питання колізійного регулювання; правовий статус фізичних та юридичних осіб; гармонізація національного законодавства з міжнародними стандартами