Маркетинг некомерційних організацій - Журавльова, Валерія; Журавльова, В.; Zhuravlova, Valeriia (Національний університет «Одеська юридична академія», 2022)
У роботі розглянуто поняття «Некомерційний маркетинг». Наведено класифікаційні ознаки некомерційних організацій. Пояснено особливості взаємозалежності учасників обміну в діяльності некомерційної організації. Визначено основне положення розвитку некомерційної діяльності в Україні.

The concept of "Noncommercial marketing". The classification features of non-commercial organizations. The peculiarities of the interdependence of exchange participants in the activities of a non-profit organization. The main position of the development of non-commercial activity in Ukraine.
Журавльова В. Маркетинг некомерційних організацій / Валерія Журавльова // Журналістика та соціальні комунікації в контексті становлення громадянського суспільства в Україні і в світі: виклики, тенденції, перспективи : матер. Всеукраїнської наук.-практ. конф. (м. Одеса, 4 листопада 2022 р.) / наук. ред. В. Колкутіна, упоряд. Ю. Грушевська - Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. - С. 49-51.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; некомерційний маркетинг; некомерційна організація; класифікація; некомерційний сектор; комунікаційний обмін; некомерційний маркетинг в Україні; non-commercial marketing; non-commercial organization; classification; noncommercial sector; communication exchange; non-commercial marketing in Ukraine