До питання визначення підстав зміни договору за цивільним законодавством України - Бобошко, Олександр Олександрович (Одеса, 2018)
В запропонованій статті надається загальна характеристика підстав зміни договорів. При цьому наголошується, що зміна договору може відбутися лише за угодою між сторонами цього договору, якщо іншого не передбачається договором або нормативноправовими і законодавчими актами. Розкриваються поняття зміни та розірвання договору.
Бобошко О.О. До питання визначення підстав зміни договору за  цивільним законодавством України / О.О.Бобошко // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 28. – С. 28-31.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; договір; істотні обставини; юридичні факти; домовленість; правочин; підстави зміни договору; contract; change of contract; significant circumstances; legal facts; agreement; transaction; grounds for changing the contract