Подавление свободы выбора как гуманистической ценности: постановка вопроса системности уголовного правотворчества - Тимофеева, Л. Ю. (Одеса, 2016)
В статті розглянуто теоретико-прикладне застосування гуманістичної парадигми кримінального права України, яка поєднує системне теоретичне вивчення принципу гуманізму, а також реалії застосування гуманістичних ідей при забезпеченні свободи та безпеки конкретної людини, суспільства вцілому та держави в кримінальному законодавстві України.
Тимофеева Л. Ю. Подавление свободы выбора как гуманистической ценности: постановка вопроса системности уголовного правотворчества / Л. Ю. Тимофеева // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 85-90.
Keywords: свобода вибору; гуманістичні цінності; кримінальна правотворчість; системність кримінальної правотворчості; принцип гуманізму