Волонтерський рух АТО:політологічний аспект - Жужа, Л. О. (Одеса, 2017)
Стаття присвячена одній з наважливіших проблем сучасної історії України, а саме, розвиткові волонтерської ініціативи громадянського суспільства України. Про значення і вагу волонтерського руху свідчать різноманітні форми визнання їхнього внеску у зміцнення обороноздатності країни.
Жужа Л. О. Волонтерський рух АТО:політологічний аспект / Л. О. Жужа // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 58-60.
Keywords: волонтерська діяльність; волонтерська організація; волонтерський рух; громадянське суспільство; АТО; політологічний аспект