Цифрові технології у боротьбі з COVID-19 - Адаховська, Надія Сергіївна (Одеса: Фелікс, 2021)
Стаття присвячена нагальній проблемі аналізу можливостей використання цифрових технологій під час пандемії COVID-19. Зроблено висновок, що підприємства, які активно використовують і впроваджують кейси цифрової трансформації, виявилися більш готовими до коронавірусної реальності, ніж ті, які сприймали диджиталізацію критично.
Адаховська Н. С. Цифрові технології у боротьбі з COVID-19 / Н. С. Адаховська // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 148-150.
Keywords: COVID-19; інформаційно- комунікаційні технології; карантин; диджиталізація