Реєстрація розірвання шлюбу відділами реєстрації актів цивільного стану - Вінокурова, Крістіна Олександрівна (Одеса: Фелікс, 2021)
У роботі автор проаналізував, що під час розгляду справи в суді або винисення у справі рішення, яке не набуло законної сили, у подружжя, яке перебуває в процесі припинення шлюбу, продовжують існувати певні права до моменту набрання цим рішенням законної сили.
Вінокурова К. О. Реєстрація розірвання шлюбу відділами реєстрації актів цивільного стану / К. О. Вінокурова // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 293-297.
Keywords: орган виконавчої влади; шлюб; розірвання шлюбу; адміністративна процедура; Сімейний кодекс України