Сімейне право : навчально-методичний посібник - Глиняна, Катерина Михайлівна; Глиняна, К. М.; Hlyniana, Kateryna M.; Сафончик, Оксана Іванівна; Сафончик, О. І.; Safonchyk, Oksana I.; Спасова, Катерина Іванівна; Спасова, К. І.; Spasova, Kateryna I. (Одеса : Фенікс, 2023)
У навчально-методичному посібнику містяться матеріали, що відповідають вимогам навчальної дисципліни «Сімейне право». Посібник містить програму навчальної дисципліни з методичними вказівками по кожній темі, плани практичних занять, питання для самостійної роботи студентів. У посібнику наведено перелік рекомендованої літератури, яка може бути використана при підготовці до практичних занять, заліку, іспиту. Навчально-методичний посібник розрахований на студентів та науково-педагогічних працівників вищих юридичних навчальних закладів.
Сімейне право : навч.-метод. посібник / К. М. Глиняна, О. І. Сафончик, К. І. Спасова. – Одеса : Фенікс, 2023. – 105 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27249
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE