Створення й особливості функціонування органів державної влади і місцевого самоврядування в Київському генерал-губернаторстві у ХІХ ст. - Грукач, Вікторія Олександрівна (Одеса, 2014)
Розглядаються законодавча діяльність уряду Російської імперії, особливості функціонування органів державної влади, місцевого дворянського самоврядування в Правобережній Україні у ХІХ ст.

Legislative activity of government of the Russian empire, features of functioning of public authorities, local nobiliary self-government on Right-bank of Ukraine in the Nineteenth century are examined.
Грукач В. О. Створення й особливості функціонування органів державної влади і місцевого самоврядування в Київському генерал-губернаторстві у ХІХ ст. / В. О. Гукач // Актуальні проблеми політики : зб. наук. праць / НУ "ОЮА" ; Південноукр. центр гендерних досліджень; / Голов. ред. доктор юридичних наук, професор, академік НАПрН України, академік АПН України С. В. Ківалов. – Одеса, 2014. – Вип. 51. – С. 456-463.
Keywords: законодавча діяльність уряду; Російська Імперія; органи державної влади; Правобережна Україна; ХІХ століття; місцеве дворянське самоврядування; законодательная деятельность; Российская Империя; органы государственной власти; Правобережная Украина; ХІХ век; местное дворянское самоуправление; Legislative activity of government; Russian empire; public authorities; Right-bank of Ukraine; the Nineteenth century; local nobiliary self-government