Деякі питання правового статусу осіб, тимчасово виконуючих обов’язки за вакантною посадою - Щукін, О. С.; Щукин, О. С.; Shchukin, O. S. (Одеса : Фенікс, 2014)
Проблематика правового статусу осіб, котрі є сумісниками та тимчасовими заступниками достатньо детально розкрита у наукових працях з трудового права України. Й, навпаки, дослідницького матеріалу присвяченого аналізу трудового договору з тимчасово виконуючими обов’язки фактично не має.
Щукін О. С. Деякі питання правового статусу осіб, тимчасово виконуючих обов’язки за вакантною посадою / О. С. Щукін // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 445-448.
Keywords: трудові правовідносини; правовий статус осіб, тимчасово виконуючих обов’язки за вакантною посадою; трудовий договір про суміщення професій і посад; трудовий договір про тимчасове заступництво; трудовий договір з працівниками про тимчасове виконання обов’язків за вакантною посадою; трудовые правоотношения; labor relations; правовой статус лиц, временно исполняющих обязанности по вакантной должности; the legal status of Acting for the vacant position; трудовой договор о совмещении профессий и должностей; employment agreement to combine the occupations and professions; трудовой договор о временном заместительстве; the employment contract of a temporary Commercial representation; трудовой договор с работниками о временном исполнении обязанностей по вакантной должности; employment contract with employees on temporary duty for the vacant position