Концепція правового забезпечення інтересів суб'єктів надання фінансових послуг у соціальній сфері в Україні - Іншин, М. І.; Иншин, Н. И. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
У статті на основі положень чинного законодавства, а також поглядів учених різних галузей права виокремлено концепцію правового забезпечення інтересів суб'єктів надання фінансових послуг у соціальній сфері в Україні.
Іншин М. І. Концепція правового забезпечення інтересів суб'єктів надання фінансових послуг у соціальній сфері в Україні / М. І. Іншин // Наукові праці Національного університету «Одеська юридичної академія»: зб. наук. пр./ редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), М. В. Афанасьєва (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва, МОН України, НУ ОЮА.- Одеса: Юрид. л-ра, 2014.-Т. 15.-С. 50-57.
Keywords: правове забезпечення; фінансові послуги; соціальна сфера; суб'єкти надання фінансових послуг; правовое обеспечение; финансовые услуги; социальная сфера; субъекты оказания финансовых услуг; legal support; financial services; social services; provision of financial services entities